En bastu är vad det är här nu. Helt otroli...

En bastu är vad det är här nu. Helt otroligt varmt. Har ont i knäet oxå. Usch. Behövde klaga lite.

Måndag

Då var snart måndag över och jag har ju då suttit i soffan hela dagen, så ovanligt.. hehe. Har datorn med mig i soffan, går ganska bra med det mobila bredbandet. Värre med mobilen, absolut ingen teckning alls i tv-rummet. Ändå är det samma, telenor då. Det funkar alldeles utmärkt i mitt sovrum, men där sitter jag inte nu ju..
Har inte vart så farligt med värken i knäet idag, igår hade jag sjukt ont hela dagen, men jag var uppe och hoppade på kryckorna mer igår så beror väl på det.
Idag har jag lyckats duscha oxå, med tre ica-kassar runt benet och benet upplagt på badkarskanten medans jag kunde sitta på en pall. Ett helt äventyr att bara få benet över badkarskanten..hehe. Men det gick bra.

Kom på att jag skulle va på ett annat dagis på torsdag, så dom måste jag ringa och meddela att det går inte så bra att göra det.. hehe. Hoppas verkligen att den här skiten blir bra till semestern, så jag kan hoppa in på sommardagis om det behövs. För just nu förlorar jag ju lite pengar om man säger så.. men men. Är väl inte hela världen kanske.

Nu ska jag väl se på tv lite kanske.. ;)

Jaha ny dag och ny vecka och här sitter ja...

img_6807 (MMS)

Jaha ny dag och ny vecka och här sitter jag i soffan igen med mitt onda knä. Det blir tv, dator och bok för hela slanten. Igår läste jag ut damernas detektivbyrå och jag tyckte den va bra, annorlunda. Dock lite hoppigt mellan kapiteln. Idag ska jag se på filmen, ska bli kul och se hur den är :) Nu ska jag zappa lite på tv:n :)

Usch och fy vad det gör ont i knäet idag...

Usch och fy vad det gör ont i knäet idag. Har inte vart en rolig morgon. Har fått på mig kläderna, men ligger kvar i sängen. Blir så trött av värktabletterna, så ska ligga här en stund till. Läser en bok. Är uttråkad.

Njae sherlock holmes va sådär. Lite små...

Njae sherlock holmes va sådär. Lite smårolig ibland, men annars rätt blah mest. Nu är det nån konstig Steve Martin film från 80-talet. Snart kommer det två kompisar till mamma och ska fira henne, hon fyllde år i torsdags. Men jag sitter väl mest i soffan hehe ;) nu ska jag försöka resa på mig lite. Ha det bra.

Sitter i soffan. Här kommer jag spendera m...

img_5249 (MMS)

Sitter i soffan. Här kommer jag spendera mycket av min tid dom närmaste veckorna. Tittar på sherlock Holmes just nu, har inte riktig fattat den än. Är lite konstig. Men jude law är ju fin att titta på, även med mustach. Hehe. Vi får se om filmen blir bättre så småningom. Annars ska jag nog läsa lite i damernas detektivbyrå som jag inte hunnit läsa färdigt. Värktabletterna funkar sådär just nu, bultar lite. Men men. Ha en bra dag :)

Hemma från sjukhuset. Kl 4 inatt kunde jag...

img_6807 (MMS)

Hemma från sjukhuset. Kl 4 inatt kunde jag gå och lägga mig. Med en gipsskena. Tydligen fraktur på knäskålen. Så jag ska ligga i sängen i två veckor nu. Då blir det återbesök för se om det blir något av det här. Har ganska ont lite till och från. Så det blir sjukskrivning från jobbet. Jag som faktiskt vill jobba. Toppen!

Har en jättebra midsommar. Sitter på jou...

Har en jättebra midsommar. Sitter på jourläkarcentralen och väntar på röntgen till mitt knä som tyckte att den skulle hoppa ur led mitt i midsommarfirandet. Jag som hade så trevligt! Det här suuuuger!!!

Helt sanslöst trött är jag nu. Mamma fylle...

img_6807 (MMS)

Helt sanslöst trött är jag nu. Mamma fyller år idag, så vårat gudbarn Elin och hela hennes fam har vart här och grillat och ätit tårta. Så nu är jag helt slut, blir tröttare av att ha dom här en kväll än att va på jobbet med 20 ungar. Hehe. Fast jag var rätt trött när jag kom hem från jobbet, var ju på annat dagis idag och det var väldigt kul att få träffa alla där igen och se hur mycket barnen hade växt och utvecklats sen jag var där i januari. Imorgon är det midsommarafton och då blir det fullspäckad dag, så jag känner att det är dags att sova nu. Ha en trevlig midsommar!

Hemma nu och jag har hunnit ta in tvätten,...

img_6807 (MMS)

Hemma nu och jag har hunnit ta in tvätten, klippa gräset, vattna alla mina blommor ute och va ute med hundarna. Nu sitter jag och solar bara en kort stund. Ska gå in och dammsuga strax. Jag bara tjatar om städandet.... Hehe.  Bilden är på en vallmoknopp som jag har i en rabatt, men den vill aldrig slå ut. Har varit i detta stadiet ett antal veckor. Tror inte det blev någon blomma eller knopp alls förra året, så ska bli kul att se vad det blir :)  Hoppas dagen vart bra!

På jobbet och solen skiner som bara den. D...

img_6807 (MMS)

På jobbet och solen skiner som bara den. Dom äldsta barnen är iväg med två andra fröknar på utflykt. Jag har bara ett par st barn kvar och två sover. Så vi har det lungt och skönt med lite radio som jag ställt i fönstret :)  Sen ska jag hem och städa en sväng. Imorgon ska jag vara på ett annat dagis som jag har vart mycket på innan, så det ska bli kul :)  Ha en bra dag!

Böcker

Vi pratade böcker på jobbet. Lite vad vi läst och vad man gillade. Jag själv har så himla blandad smak. Jag gillar Stieg Larsson, Dan Brown (änglar och demoner). Jag gillar faktiskt Harry potter oxå och en serie som Angie Sage skrivit som oxå handlar om magi. Men jag läser oxå självbiografier, Magdalena Graaf, pojken som kallades Det och hans broder Richard Pelzers berättelse. En flicka från belgien som blir kidnappad, Sabine Dardenne (jag väljer livet).
Men lite mer tjejböcker gillar jag med, som t.ex Belinda Olsson (Gravidchock, Otrogen på öppen gata) och Emma Haag (Brunstkalendern, Mossvikenfruar) har skrivit. En bok jag verkligen gillar är skriven av Garth Stein och heter Enzo och konsten att köra fort i regn. Den är jättebra! Enligt mig då :)
Sen har jag ju då en mängd börcker jag inte läst ännu tyvärr. Känns som om jag bara läser om dom böckerna jag redan har läst, för att jag tycker dom är så bra..hehe



Nu ska jag ta ett städrace :)

Hemma från jobbet och nu ska jag plantera ...

img_6807 (MMS)

Hemma från jobbet och nu ska jag plantera den fina blomman jag fick från barnen igår på sommarfesten. Lika bra att göra det på en gång, annars blir det aldrig gjort om jag känner mig själv... Hehe

Ska bara kolla om jag kan mobilblogga igen...

img_6807 (MMS)

Ska bara kolla om jag kan mobilblogga igen. :) får se om det lyckas.  Bild från i torsdags när jag var ute med hundarna.

Måndag

Ursäkta min frånvaro, men jag blev så himla sur för att det inte gick att mobilblogga. Så jag struntade i alltihop ett tag..hehe.
I torsdags var senast jag försökte och då var jag ledig från jobbet och var bara hemma och slappade, klippte gräset och solade. Brände axlarna rejält dock, inte skönt.
I fredags jobbade jag som vanligt och sen var det djursjhuset med min hund Theo, för kloklippning, vaccinering och öronkoll. Sen var jag och shopade lite nya kläder inför midsommar och lite andra festligheter.
En släkting som bor i östergötland i vanliga fall har sommarstuga här i närheten och hon fyllde 50 i lördags så vi va ett gäng släktingar som firade henne då, på resturang och i sommarstugan. Väldigt roligt, så sällan man träffar dom tyvärr.
Igår var jag fruktansvärt trött, gick inte utanför dörrarna ens och jag hade en sån migrän hela förmiddan som inte var nådig, hemskt. Inte var det för bakfylla heller, för det va jag som körde kvällen innan. Usch för migrän. Piggnade till lite sen på em iallafall och gjorde lite mat för veckan.
Idag var det jobb igen. Efter jobbet åkte jag hem och duschade och bara andades en stund..hehe. För sen åkte jag tillbaka till jobbet för våran sommarfest med barnen och föräldrar. Så det va lite picknick först och sen fick barnen spela upp "Petter och hans 4 getter". Dom va så duktiga! Sen hade vi lite sång ihop med barnen och deras föräldrar. Lite hejdå-presenter till dom som ska börja skolan till hösten oxå och vi fick minsann en jättefin blomma var av dom avslutande barnen. Så det var en väldigt lyckad kväll. :) Jättekul!

Tisdag och onsdag blir lite lugnare, bara städa lite kanske. För på torsdag fyller mamma år och då kommer vårat gudbarns familj och grattar. På fredag är det ju då midsommar och då ska vi först klä midsommarstång i grannbyn och sen ska jag iväg på midsommarfest. På lördag kommer några av mammas kompisar och firar mamma. Sen på söndag ska jag pusta ut lite..hehe.

Men det blir en bra vecka. Hoppas ni oxå får en bra vecka!
RSS 2.0